Cadeau Verpakking Auto Cadeau Verpakking Kilo Knaller

Nicole van Voorst, de nieuwe eigenaar van Alberdeco.

Nicole van Voorst

DOESBURG - Nicole van Voorst is per zaterdag 1 oktober de nieuwe eigenaar van Chocolaterie Alberdeco in Doesburg. Zij neemt dan de zaak over van Roy Kappert die zeven jaar eigenaar was van de kleine chocolaterie in de Kerkstraat. Ruim een jaar geleden werd hij eigenaar van Stadsbierhuys de Waag in Doesburg. Door de drukke werkzaamheden besloot hij de zaak te verkopen aan Van Voorst die samen met Anita Duits, sinds drie jaar werkzaam bij Alberdeco Doesburg, op dezelfde voet doorgaat: de winkel, de chocolade en het concept blijven ongewijzigd.


Doesburgse jubileumblikken.

Doesburgs Jubileumblik

Tijdens het openingsweekend van Doesburg 777 was ook Chocolaterie Alberdeco en JdW fotografie aanwezig met een prachtige kraam. Hier presenteerden we onze Doesburgse jubileumblikken. Een blik dat zowel los verkocht gaat worden als gevuld met onze heerlijke chocolade of bonbons. Ook hebben we in samenwerking met een aantal Doesburgse ondernemers een Doesburgs pakket in ons assortiment. Deze bestaat uit het jubileumblik, de Doesburgse mosterdbonbons, de Doesburgse balletjes, Doesburgse moppen en uiteraard een pot Doesburgse mosterd met recepten.

De blikken zijn een groot succes en zijn een eenmalige oplage. Wij zijn bijzonder trots op de eerste uitgave van dit blik. De reacties tijdens het evenement waren erg positief en de kraam werd druk bezocht. Chocolaterie Alberdeco en JdW fotografie zullen het aankomend jaar vaker aanwezig zijn op Doesburgse evenementen.

Met Alberdeco viert u Doesburg 777 mee.

Doesburg 777

Op 19 september 1237 kreeg Doesburg stadsrechten. De Stichting Doesburg 777 ondersteunt, faciliteert en begeleidt initiatieven om dat feit feestelijk te vieren. Het Feestjaar start op 19 september 2014, en eindigt op 19 september 2015.

Hiervoor heeft Chocolaterie Alberdeco in samenwerking met Joost de Wolf (JdWfotografie) een prachtig jubileumblik ontwikkeld die medio augustus verkrijgbaar zal zijn in de chocolaterie.

Als sneakpreview brengt Chocolaterie Alberdeco ook ansichtkaarten van Doesburg uit. Deze kaarten presenteren zich in ongeveer dezelfde vormgeving als het jubileumblik. Ook zijn de afmetingen hetzelfde als een grote reep chocolade. Daardoor is het niet alleen leuk is ze los te verzenden, maar ze ook iemand te schenken.

De ansichtkaarten zijn dus vanaf heden zowel los als in combinatie met chocolade verkrijgbaar. Doesburg 777 begint al behoorlijk te leven binnen Doesburg, het zou toch fantastisch zijn om al deze evenementen met zoveel mogelijk mensen te beleven. Nodig ze uit met een gepast geschreven kaartje. Is een keertje wat anders als de “app” gebruiken.


Chocolaterie Alberdeco in De Gelderlander augustus 2014

Chocolaterie Alberdeco in de Gelderlander

Op 12 augustus 2014 stond er een mooi artikel in De Gelderlander over de leukste en lekkerste IJssalons langs de IJssel. Altijd leuk als dan zelfs onze Doesburgse Mosterd Bonbons worden vermeld.


Chocolaterie Alberdeco in Elsevier juni 2014

Chocolaterie Alberdeco in Elsevier

In juni 2014 stond er een mooi artikel in Elsevier over de prachtige Hanzestad Doesburg. Hierin kan je al het moois vinden wat Doesburg te bieden heeft. Natuurlijk mag Chocolaterie Alberdeco niet ontbreken.


Chocolaterie Alberdeco in de Telegraaf 12 juni 2014

Alberdeco in de telegraaf

Op 12 juni 2014 stond er een mooi artikel in de Telegraaf over al het moois wat Gelderland te bieden heeft. Natuurlijk mocht Doesburg hierin niet ontbreken en waren wij zeer verrast dat de Doesburgse Mosterdbonbon ook ver buiten Gelderland in de smaak valt!


Chocolaterie Alberdeco in Wonen Landelijke Stijl maart 2014

Chocolaterie Alberdeco in Wonen Landelijke stijl

In maart 2014 stond er een mooi artikel in het magazine Wonen Landelijke Stijl over al het moois wat Doesburg te bieden heeft. Natuurlijk mocht Chocolaterie Alberdeco hierin niet ontbreken!


Chocolaterie Alberdeco op Focus.tvWederom een Primeur in Doesburg: De Oranjebitterbal

Oranjebitterbal

30 april wordt een dag die weer eens geschiedenis schrijft. Dan is de abdicatie gepland van koningin Beatrix der Nederlanden en de inhuldiging van haar oudste kind prins Willem-Alexander als nieuwe Koning der Nederlanden. Chocolaterie Alberdeco kan hier zeker niet aan voorbij gaan. Wij presenteren u daarom de Oranjebitterbal. Een bonbon met een vulling van de heerlijkste amandelen gecombineerd met een vleugje Oranjebitter, dit omhuld met oranje chocolade en dat weer in een krokant jasje, om uw vingers bij af te likken.

Het idee kwam mede door een bericht op Facebook. Jaap Geurtsen stuurde me direct het volgende bericht: "Kun je niet Je moet een speciale oranje bonbon maken! Wordt een hit. Bonbon met vulling van oranjebitter. Noem je hem "de oranjebitter bal. idee?"

Ik was zelf al even bezig om hier iets mee te doen, maar door de drukte is dit maar blijven liggen. Met zulke ideeën zoals die van Jaap moesten we natuurlijk gelijk op volle kracht vooruit. Ik ken Jaap als een persoon met meer ideeën in zijn hoofd als dat er uren in een dag zitten. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en dat is geweldig.

Het proces is op dat moment direct in gang gekomen en uiteindelijk is uit dit project een fantastisch item gekomen waar we trots op zijn. De met een knipoog "koude bitterbal" zal tijdelijk in ons assortiment verkocht worden en is bij alle Alberdeco-vestigingen te koop, u krijgt de rood-wit-blauwe cocktailprikkers er bij.

Het is prettig werken met klanten die actief meedenken met je bedrijf. Wij staan er altijd open voor en proberen er direct op te anticiperen waar het kan. Ik denk ook dat dat bij het moderne ondernemen valt. Mocht u nu ook een leuk idee hebben horen we dat natuurlijk graag. We zijn o.a. via onze website www.alberdeco.nl en Facebook erg actief u op de hoogte te houden van alles wat er om Alberdeco heen gebeurt.


Chocolaterie Alberdeco Doesburg ondersteund Alpe d´HuZes 2013

Team Duiven

Op 5 en 6 juni 2013 doet Team Duiven (www.teamduiven.nl) weer mee aan de Alpe d´HuZes. Deze keer starten ze zowel op de woensdag als de donderdag met ´n team, dus niet 8 maar 16 deelnemers. Niet alleen mannen en fietsers maar ook twee dames waarvan een runner.

Hun motivatie blijft onveranderd, zoveel mogelijk geld inzamelen voor stichting Alpe d´HuZes. Alpe d´HuZes inspireert en faciliteert anderen om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Om voldoende onderzoek te kunnen uitvoeren naar het genezen van en het leven met kanker is GELD HEEL VEEL GELD nodig. Chocolaterie Alberdeco Doesburg ondersteund dit graag door een financiële bijdrage te leveren per verkocht doosje paaseitjes. Team Duiven verkoopt de paaseitjes tijdens het Toys for Boys event van Only For Men in Doesburg op 22 en 23 maart 2013. Des te meer u koopt des te meer geld het oplevert voor stichting Alpe d´HuZes. Ook vragen zij u om hen te steunen en samen een bijdrage te leveren om kanker definitief de wereld uit te helpen.

De stichting Alpe d´HuZes hanteert een 100% antistrijkstok beleid, dus u kunt er vanop aan dat uw bijdrage volledig wordt besteed aan onderzoek en ontwikkeling van methodes en medicatie om het genezen van en het leven met kanker te verbeteren. Elke bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom, steun ons team of een van onze teamleden. Alberdeco sluit niet uit dat zij zelf ook, met wellicht het Alberdeco ATB-team een editie van de Alpe d´HuZes mee zal doen in de toekomst.


Prijsuitreiking Kilo Knaller

Gelukkige winnaars bij Chocolaterie Alberdeco

Chocolaterie Alberdeco komt regelmatig met leuke acties. Alberdeco is met al deze acties te volgen via Facebook en Twitter. Op Facebook en Twitter heeft Chocolaterie Alberdeco laten weten dat een ieder die de actie zou delen met zijn of haar vrienden en vervolgens zijn of haar gegevens op de contactpagina van www.alberdeco.nl achter zou laten kans zou maken op een heuse kiloknaller. Één kilo chocola met daarop een hamer om de brok chocola in stukken te slaan. De actie liep tot 5 februari en heeft er voor gezorgd dat ruim 70 chocolade liefhebbers zich hebben aangemeld. Uit de loting zijn er drie winnaars opgestaan nl. Petra D ´Hert uit Apeldoorn, Sophia Huntink uit Spankeren en Appie van den Beek uit Doesburg. Zij konden zaterdag 9 februari hun chocolade prijs verzilveren. Chocolaterie Alberdeco wil graag iedereen hartelijk danken voor het meedoen aan de actie.


Kilo Knaller

Prijswinnaars Kilo Knaller actie

Een heerlijke actie van Chocolaterie Alberdeco, wie gaat er vandoor met deze Kilo Knaller van de beste chocolaterie in Doesburg. Uit de vele inzendingen zijn de gelukkige prijswinnaars Appie van der Beek uit Doesburg, Petra D'Hert uit Apeldoorn en Sophia Huntink uit Spankeren. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs en wij zullen zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met jullie opnemen om jullie prijs te verzilveren. Chocolaterie Alberdeco wil iedereen bedanken voor hun deelname en houdt facebook, twitter en de website in de gaten voor nog meer leuke acties.


Alberdeco maakt weerbericht op Hanzestadradio.nl mogelijk.

Hanzestad Radio

Chocolaterie Alberdeco maakt het weerbericht op Hanzestadradio per 1 januari 2013 mogelijk. Hiermee probeert Alberdeco de plaatselijke (internationale) internetradiozender te ondersteunen. Ieder half uur zal de spot van Alberdeco voorbij komen. Ook zal Alberdeco regelmatig geïnterviewd worden over alle nieuwe chocolade-producten en feitjes over chocolade.


Chocolaterie Alberdeco op Xmas event van Mooi ben Jij! Doetinchem

Mooi ben jij

Alberdeco kunt u ook tegenkomen op diverse evenementen, zo stonden we 6 december op het kerst event van de dames life style winkel van Mooi ben Jij! in Doetinchem waar we de bezoekers verwenden met warme chocolademelk. De chocoladefonteinen met diverse groentes vonden de bezoekers een waar genot en nam dus gretig aftrek. Zo probeert Alberdeco continue te verrassen en te enthousiasmeren, want er is zoveel te combineren met chocolade! Ook was FOCUS-TV aanwezig op dit evenement klik hier voor de beelden.


Chocolaterie Alberdeco introduceert Achterhoekse Whiskybonbon

Whiskey Bonbon

Chocolaterie Alberdeco uit Doesburg introduceert als opvolger van de Doesburgse Mosterdbonbon de Achterhoekse Whiskybonbon. De bonbon is sinds deze week verkrijgbaar in de winkel in de Kerkstraat in Doesburg.

Doordat streekproducten steeds meer de aandacht krijgen bij de consument, heeft Chocolaterie Alberdeco een bonbon ontwikkeld met daarin een whisky van het Achterhoekse wijnhuis Avitera. Dit wijnhuis heeft circa 3000 wijnstokken en teelt haar druiven aan de voet van Montferland bij Zeddam geheel biologisch.

’Door de bevlogenheid van het maken van mooie Achterhoekse wijnen kwam de wijnmaker op het idee van zijn wijn een distillaat te maken en dit te laten rijpen op houten vaten. Zo ontstond een whisky-achtige drank genaamd het Montferlands Pruufke. Van deze “whiskey“ is er nu een bonbon exclusief bij Alberdeco in het assortiment. Genaamd de Triple A van Achterhoek, Avitera en Alberdeco.’ ,aldus Roy Kappert van Alberdeco.

De bonbon op basis van pure chocolade heeft een zachte praline waarin de whisky elegant aanwezig is en een subtiele houttoon te proeven is. De bonbon staat naast de andere 81 soorten standaard in het assortiment van Alberdeco Doesburg.

Bron: www.doesburgdirect.nl


Chocolaterie Alberdeco steekt MTBers in nieuw jasje

Chocolaterie Alberdeco in Doesburg is kledingsponsor geworden van een mountainbike gezelschap. De club bestaat uit mountainbikers uit alle windstreken van Nederland, die elkaar zeer regelmatig treffen op MTB-routes in binnen- en buitenland. Doordat het gezelschap van 11 personen op allerlei locaties fietst, hoopt eigenaar Roy Kappert nog meer bekendheid te krijgen met zijn chocolaterie.

Kappert, zelf ook mountainbiker, heeft de tenues samen met een ontwerpteam vormgegeven. Hij is bijzonder trots op het resultaat, zo laat de chocolade-expert weten. ’Daarom is het team ook afgereisd naar Duiven om daar bij JdW Fotografie foto’s te laten maken om de mountainbikers op de gevoelige plaat vast te laten leggen’, aldus Kappert.

Chocolaterie Alberdeco specialiseert zich op alles wat met chocolade te maken heeft of met chocolade te combineren is voor particulier en bedrijf. Zo heeft het sinds kort ook bijpassende wijnen in haar assortiment. Chocolaterie Alberdeco is gevestigd aan de Kerkstraat 39 in Doesburg.

Bron: www.doesburgdirect.nl

Chocolaterie Alberdeco in Doesburg komt met mosterdijs

Mosterdijs

Na de mosterdbonbon heeft Alberdeco weer een mosterdprimeur. De chocolaterie in de Kerkstraat in Doesburg komt met mosterdijs op de proppen.

’De Doesburgse mosterdbonbon is een succes. Mosterdijs is een logische opvolger voor het zomerseizoen’, aldus Roy Kappert van Alberdeco in een videoverslag van LiViPro. Kappert heeft het ’lokale ijs’ sinds een paar dagen in de vitrine liggen. ’De reacties zijn heel verrassend. De een wil vijf mosterdijsjes. De ander zegt er geen hele sorbet van te hoeven.’

De mosterd voor het ijs wordt speciaal gedraaid bij de Doesburgse mosterd en azijnfabriek in Doesburg. De mosterdzaadjes in het ijs van Alberdeco zijn minder fijn gemalen dan in de bekende mosterd. Het Doesburgse mosterdijs wordt 7 juni, tijdens het belangrijke VNG-congres, ook geserveerd aan de bestuurders die Doesburg bezoeken. Verder is het ijs binnenkort ook verkrijgbaar als Doesburgse ijscoupe bij Bakker Bertram en Brood.

De vorige mosterdprimeur bij Alberdeco met de mosterdbonbon dateert uit oktober 2010. Daarna kwam Alberdeco ook nog in het nieuws met de introductie van een speciale bierbonbon.

Bron: www.doesburgdirect.nl

Chocolaterie Alberdeco presenteert mosterdbonbon


Bron: Omroep Gelderland